Λαμία: Έρχεται ο 5ος Μαραθώνιος Ποίησης «Αγανίκη Αινιάνος - Μαζαράκη»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 10:39 Λαμία: Έρχεται ο 5ος Μαραθώνιος Ποίησης «Αγανίκη Αινιάνος - Μαζαράκη»

Την Κυριακή 19 Μαρτίου - Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.

Ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, διοργανώνουν τον 5ο Μαραθώνιο Ποίησης «Αγανίκη Αινιάνος – Μαζαράκη», την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 και ώρα 7.00 μ.μ. , στον πολυχώρο "The Blind Pig" (Λυκούργου 4) στη Λαμία.

Τα μέλη του Ομίλου και οι φίλοι της Ποίησης μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με ένα ποίημά τους ή ενός αγαπημένου τους ποιητή (έως 30 στίχους), στα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο σαξοφωνίστας, Θάνος Φυσέκης , θα παρουσιάσει μελοποιημένα ποιήματα.

Είσοδος ελεύθερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση