Λαμία: Συναυλία της Μαρίζας Ρίζου στην πλατεία Πάρκου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 10:20 Λαμία: Συναυλία της Μαρίζας Ρίζου στην πλατεία Πάρκου

Η Μαρίζα Ρίζου έρχεται, σήμερα Τρίτη 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Πάρκου της Λαμίας στις 9.00 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο.

«Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ο 4ος δίσκος μου με τίτλο «Το Χωριό». Παρέα με ένα μέρος του χωριού -που είναι δηλαδή οι πολύτιμοι συνεργάτες μου-, ετοιμάζουμε ένα live που μιλά για τη διαδρομή που δυστυχώς δε γίνεται να παραλείψει κανείς, εάν θέλει να φτάσει στην ευγνωμοσύνη και στην βαθιά εκτίμηση της ζωής και ‘’Του Χωριού’’ του. Πιο κοντά από ποτέ, πιο μαζί και ήρεμα από ποτέ με μοναδικό στόχο να είμαστε όντως παρόντες και να το χαρούμε.

Να είναι οι καλοκαιρινές μας βραδιές σαν να έχουμε μαζευτεί σε ταράτσες και τα λέμε, συνδεόμαστε και γελάμε και κλαίμε και ζούμε. Και είναι όλα οκ και αποδεκτά.

Σας περιμένω, σας περιμένουμε!»

Πρόκειται για μια σειρά συναυλιών που πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο, την επόμενη χρονική περίοδο σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, με στόχο την ψυχαγωγία κατοίκων και επισκεπτών, αλλά και την προβολή του τόπου μας, όπως και την πολιτιστική ανάπτυξη της Στερεάς Ελλάδας.

Αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες συναυλίες:

  • 18 ΙΟΥΛΙΟΥ: Μαρίζα Ρίζου, στις 9μμ. στην Πλατεία Πάρκου της Λαμίας.
  • 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Ευρυδίκη & Μύρωνας Στρατής, στις 9μμ. στην Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη του Καρπενησίου.
  • 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: «ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ», Διονύσης Τσακνής & “Κίτρινα Ποδήλατα”, στις 9μμ. στην Παραλία της Αγίας Άννας.
  • 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Φωτεινή Βελεσιώτου, στις 9μμ. στην Πλατεία Ησαΐα της Άμφισσας.
  • 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: «ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΛΟΪΖΟ» με τους Κώστα Τριανταφυλλίδη & Ανδριάνα Μπαμπαλή, στις 9μμ. στην Κάρυστο.

Το «Μουσικό Καλοκαίρι 2023», διοργανώνεται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με την υποστήριξη των Δήμων Λαμιέων, Χαλκιδέων, Καρπενησίου, Λεβαδέων, Δελφών, Θηβαίων, Καρύστου και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένων Νομού Εύβοιας και με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση