Η Μελίνα Κανά στα Καστέλλια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 08:06 Η Μελίνα Κανά στα Καστέλλια

Συναυλία με την Μελίνα Κανά σήμερα δίπλα στο ποτάμι - Ακολουθεί το πάρτι νεολαίας, το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών και το θρησκευτικό πανηγύρι.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων έχει ετοιμάσει για τις επόμενες ημέρες ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστελλίων "ΔΩΡΙΚΗ ΤΕΡΑΠΟΛΙΣ".

Πιο συγκεκριμένα οι εκδηλώσεις ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 14/8 (21:00) με τη συναυλία της Μελίνας Κανά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα στο ποτάμι.

Το Σάββατο 19/8 (22:00) ακολουθεί το πάρτι νεολαίας επίσης δίπλα στο ποτάμι.

Την Δευτέρα 21/8 (21:00) το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών με τη συμμετοχή 7 χορευτικών Συλλόγων στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου.

Τέλος την Τρίτη 22/8 (22:00) το θρησκευτικό πανηγύρι με τον Σταύρο Τσαλάγκα και την Μαρίνα Λαζαράκη στο τραγούδι και τον Γιάννη Καραστάμο στο κλαρίνο.

Αύγουστος 2023 στα όμορφα Καστέλλια. Σας ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ!!!

Με τιμή το Δ.Σ του Συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση