Το 66ο Καρναβάλι Μακρακώμης είναι γεγονός!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 14:58 Το 66ο Καρναβάλι Μακρακώμης είναι γεγονός!

Το 66ο Καρναβάλι Μακρακώμης έρχεται και φέτος να συναρπάσει μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές!

Μπες στο ρυθμό! Ζήστο και εσύ!

Στην Μακρακώμη... για ένα συναρπαστικό τετραήμερο γεμάτο κέφι, μουσική και χορό.

Μακρακώμη...μια πόλη που κινείται σε ρυθμούς Αποκρεών, Καλωσορίζοντας το 66ο Καρναβάλι το οποίο απέχει μόλις λίγες ημέρες! Κάθε χρόνο οι συμμετοχές των καρναβαλιστών, αλλά και των θεατών ολοένα και αυξάνονται με αποτέλεσμα το Καρναβάλι της Μακρακώμης να συγκεντρώνει τα βλέμματα όλης της Στερεάς Ελλάδας το τριήμερο των Αποκρεών.

Φέτος οι διοργανωτές έχουν αφήσει πολλές υποσχέσεις για να μείνει αξέχαστο σε όσους βρεθούν το τριήμερο στη Μακρακώμη. Πέρα από τις καθιερωμένες εκδηλώσεις, το Σάββατο (16/3/2024) οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον ένα και μοναδικό showman “TONI SFINO”. Παράλληλα για 9η συνεχόμενη χρονιά οι εκπληκτικοί “QUILOMBO” θα είναι εκεί για να δώσουν το ρυθμό και για 1η χρονιά μαζί μας θα είναι τα χάλκινα της μπάντας “ΑΓΙΑ ΦΑΝΦΑΡΑ” για να απογειώσουν την ατμόσφαιρα των καρναβαλικών εκδηλώσεων της Μακρακώμης!

Οι διοργανωτές του 66ου Καρναβαλιού Μακρακώμης είναι έτοιμοι για την έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων, τη Παρασκευή (15/3/2024) στις 18:00 με παρουσίαση σύγχρονου και μοντέρνου χορού, τη παιδική παράσταση με τον μάγο “Vesto” αλλά και μπαλονοκατασκευές και παιχνίδι με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου.

DJ Fasianis J.

Το Σάββατο (16/3/2024) είναι η μεγάλη συναυλία με τον “TONIS SFINOS” στις 21:00 καθώς και Party με τους DJs Little Doggy, Psychogyios S, Kolovos G.

Η Κυριακή (17/3/2024) ξεκινά με την Αναπαράσταση εθίμων και παρουσίαση παραδοσιακών χορών, με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου στις 11:30 ενώ στις 20:30 στο πρόγραμμα υπάρχει η “Βραδιά Λουκάνικου”. Η μέρα θα κορυφωθεί με τη Νυχτερινή Παρέλαση Πεζοπόρων Τμημάτων  συνοδευόμενη από την μπάντα κρουστών “QUILOMBO” και τα χάλκινα της μπάντας “ΑΓΙΑ ΦΑΝΦΑΡΑ” στις 22:00 DJs Grem K, Kolovos G.

Την Καθαρά Δευτέρα (18/3/2024) στις 14.30 θα πραγματοποιηθεί η Μεγάλη Παρέλαση Καρναβαλιστών και Αρμάτων. DJs Grem K, Kolovos G.

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Μεγάλο Καρναβάλι της Μακρακώμης έχουν ως εξής:

Παρασκευή 15/3/2024:

  • Έναρξη των Καρναβαλικών Εκδηλώσεων με παρουσίαση σύγχρονου και μοντέρνου χορού.
  • Παιδική παράσταση με τον μάγο “Vesto”,
  • Μπαλονοκατασκευές και πολύ παιχνίδι, με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου DJ Fasianis J.
    Ώρα: 18:00.

Σάββατο 16/3/2024:

  • Συναυλία με τον “TONIS SFINOS” (είσοδος ελεύθερη) DJs Little Doggy, Psychogyios S., Kolovos G.
    Ώρα: 21:00

Κυριακή 17/3/2024:

  • Αναπαράσταση εθίμων και παρουσίαση παραδοσιακών χορών, με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου.
    Ώρα: 11:30

Κυριακή 17/3/2024:

  • “Βραδιά Λουκάνικου” στην Κεντρική Πλατεία Μακρακώμης.
    Ώρα: 20:30
  • Νυχτερινή Παρέλαση Πεζοπόρων Τμημάτων παρέα με την μπάντα κρουστών “QUILOMBO” και τα χάλκινα της μπάντας “ΑΓΙΑ ΦΑΝΦΑΡΑ”. DJs Grem K., Kolovos G.
    Ώρα: 22:00

Καθαρά Δευτέρα 18/3/2024:

Μεγάλη παρέλαση Καρναβαλιστών και αρμάτων στην Κεντρική Πλατεία Μακρακώμης στις 14.30 συντροφιά με τους DJs Grem K., Kolovos G.

Τελετή λήξης καρναβαλιού με το κάψιμο της καλύβας των Ινδιάνων στην κεντρική πλατεία Μακρακώμης στις 19:30.

Ο Δήμος Μακρακώμης και οι εθελοντές του 66ου Καρναβαλιού Μακρακώμης, ευχαριστούν όλους όσους έχουν συμβάλει μέχρι σήμερα στην προετοιμασία του μεγαλύτερου πολιτιστικού θεσμού της Στερεάς Ελλάδας.

Μπες στο ρυθμό… ζήστο και ‘σύ!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση