Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση - αφιέρωμα στον Ιωάννη Καποδίστρια (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 10:10 Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση - αφιέρωμα στον Ιωάννη Καποδίστρια (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία και αποσπώντας το χειροκρότημα των μαθητών, των μαθητριών αλλά και του κοινού, πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαρτίου 2024 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας η εξαιρετική εκδήλωση-αφιέρωμα στον Ιωάννη Καποδίστρια που συνδιοργάνωσαν το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Λαμίας και το 4ο Γυμνάσιο Λαμίας.

Το δραματοποιημένο αφιέρωμα που είχε τον τίτλο “Ο Ιωάννης των Αρχών” πραγματοποιήθηκε σε ένα κατάμεστο θέατρο και ήταν αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας μαθητών, μαθητριών και εκπαιδευτικών να αποτυπώσουν τους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής του πρώτου κυβερνήτη της ανεξάρτητης Ελλάδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Περιφερειακή Διευθύντρια Στερεάς Ελλάδας κυρία Μπενιάτα, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κύριος Γκούμας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων κυρία Σόλια, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Καθημερινότητας Πολιτών κύριος Σγάγιας, η π. Βουλευτής και Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου κυρία Μακρή-Θεοδώρου, η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης κυρία Αργύρη, οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης κύριος Καλαντζής, κυρία Παπαντωνίου, κυρία Τσαγανού, κυρία Χριστοδούλου, κύριος Καλλιώραςκαθώς και η Προϊσταμένη του ΚΕΔΑΣΥ Φθιώτιδας κυρία Αλβέρτη.Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών εκπροσώπησε ο Αρχιμανδρίτης κ.κ. Βαρθολομαίος Κάσης.

Θερμές ευχαριστίες στην Περιφέρεια Στέρεας Ελλάδας και ιδιαίτερα στον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Σανίδα, στον ΟΠΑΣΤΕ, στον Δήμαρχο Λαμιέων κύριο Παπαϊωάννου,στον Αναπληρωτή Δημάρχου κύριο Ποντίκα καθώς και στο τυπογραφείο NEXTprint για τη χορηγία των εκτυπώσεων.

Ελπίζουμε και ευελπιστούμε η ζωή του μεγάλου αυτού Έλληνα να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τις νεότερες γενιές και φυσικά να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία των δύο σχολείων στο πλαίσιο της συμπερίληψης.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση