Δήμος Στυλίδας: Παραδόθηκε εξοπλισμός στα σχολεία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 11:23 Δήμος Στυλίδας: Παραδόθηκε εξοπλισμός στα σχολεία

Συνάντηση - συζήτηση για τα προβλήματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί στην καθημερινότητα τους και τα αιτήματα για θέματα εξοπλισμού που έχουν υποβληθεί στην ΚΤΥΠ (“ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.”), πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Απριλίου στο Δημαρχείο Στυλίδας με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων του Δήμου

Ο Δήμος Στυλίδας ανταποκρίθηκε άμεσα, και ολοκληρώθηκε η διανομή - παράδοση σχολικού εξοπλισμού στις σχολικές μονάδες από την εταιρεία “ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.” και συγκεκριμένα:

Νηπιαγωγείο Καραβομύλου

Νηπιαγωγείο Στυλίδας

2ο Νηπιαγωγείο Στυλίδας

Δημοτικό Σχολείο Γλύφας

Δημοτικό Σχολείο Πελασγίας

1ο Δημοτικό Σχολείο Εχιναίων

2ο Δημοτικό Σχολείο Εχιναίων

1ο Δημοτικό Σχολείο Στυλίδας

2ο Δημοτικό Σχολείο Στυλίδας

Γυμνάσιο Πελασγίας

Λύκειο Πελασγίας

Λύκειο Στυλίδας

«Ευχαριστούμε τις ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. και τον εποπτεύοντα  Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, Βουλευτή Π.Ε. Φθιώτιδας, όπου σε εξαιρετική συνεργασία με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Στυλίδας κ. Κατσούρα Δημήτριο, τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Τριανταφύλλη Νικόλαο και την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Στυλίδας, εκπλήρωσαν χρόνια εκκρεμή, πάγια αιτήματα για αναβάθμιση αναγκαίου σχολικού εξοπλισμού», σημειώνει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Στυλίδας, Γιάννης Αποστόλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση