Στη Λαμία χτυπά ξανά η καρδιά του Ελληνικού Τένις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 07:50 Στη Λαμία χτυπά ξανά η καρδιά του Ελληνικού Τένις

Ξεκίνησε το 3ο Πανελλήνιο τουρνουά τένις έτους 2022, επιπέδου Ε2 κατηγοριών Α/Κ ηλικιών U12-U14-U16.

Ο Σύλλογος μας, ΦΘΙΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, μένοντας πιστός στον ρόλο και τη φιλοσοφία του έχει αναλάβει από την Ε’ Ένωση την διοργάνωση του «3ου Πανελληνίου τουρνουά τένις έτους 2022, επιπέδου Ε2 κατηγοριών Α/Κ ηλικιών U12-U14-U16» τουρνουά τένις στις εγκαταστάσεις του “Χαλκιοπούλειου Σταδίου” στη Λαμία από τις 13-07-2022 έως 17-07-2022.

Πρόκειται για τουρνουά τένις που αφορά πανελλήνια διοργάνωση και προάγει το αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλλα, έχοντας ευρεία απήχηση περιφερειακής εμβέλειας καθώς στην διοργάνωση θα λάβουν μέρος πάνω από 200 αθλητές προερχόμενοι από όλη την επικράτεια, οι οποίοι μαζί με τους συνοδούς τους θα συμβάλουν στην οικονομική ενίσχυση των επαγγελματιών της πόλης μας και επίσης στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση