ΕΠΣΦ: Νέα Επιτροπή Διαιτησίας και προκήρυξη πρόσληψης προπονητών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 13:04 ΕΠΣΦ: Νέα Επιτροπή Διαιτησίας και προκήρυξη πρόσληψης προπονητών

Προθεσμία υποβολής βιογραφικών…

Την απόφασή της για τις Επιτροπές Πρωταθλημάτων - Κυπέλλου και Διαιτησίας ανακοίνωσε το νέο ΔΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας.

Και αν οι αλλαγές στην πρώτη Επιτροπή ήταν αναπόφευκτες, στη δεύτερη το νέο ΔΣ όρισε καινούριους μη ενεργεία διαιτητές για την σύστασή της.

Ειδικότερα

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων - Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Φ. απαρτίζεται από τους :

Πρόεδρος: Γεώργιος Καρακάξης

Μέλη: Αθανάσιος Λυρίτσης - Χαράλαμπος Μουστερής

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Φ. απαρτίζεται από τους

Πρόεδρος: Σπυρίδων Πουγκακιώτης

Μέλη: Αθανάσιος Παπακώστας - Ανέστης Δουδούμης

Επιπλέον η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Φθιώτιδας αποφάσισε την προκήρυξη πρόσληψης δύο (2) Ενωσιακών Προπονητών για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση μαζί με αντίγραφο ποινικού μητρώου και βιογραφικό τους στην Γραμματεία της Ε.Π.Σ.Φ. ( Όθωνος 1 - 3ος όροφος) μέχρι την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι κάτοχοι Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος από την Γ.Γ.Α. (Ν 4809/ΦΕΚ 102/Α/19-06-2021 ΜΕΡΟΣ Ε) κάτοχοι διπλώματος UEFA Β τουλάχιστον και ταυτότητα ΕΠΟ τριετούς διάρκειας σε ισχύ ( ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ 2022 ).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση