ΠΑΣ Λαμία: Οι εκλεκτοί του Φέστα για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 08:50 ΠΑΣ Λαμία: Οι εκλεκτοί του Φέστα για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Χωρίς Μποάκι η αποστολή - Σήμερα στις 7:30΄ το απόγευμα η Λαμία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό υποδέχεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League την Κυριακή (16/10) στις 19:30’ στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, έχοντας ως στόχο ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ιταλος προπονητής των «κυανολεύκων» Τζιανλούκα Φέστα το βράδυ του Σαββάτου ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζει ο Ρίτσμοντ Μποάκι, ο οποίος δέχτηκε πολλές κλωτσιές στον αγώνα με τον Ιωνικό.

Στην 20αδα παραμένει ο Λάζαρ Ρόμανιτς ο οποίος ήταν και στη Νεάπολη αλλά δε χρησιμοποιήθηκε. Αντίθετα εκτός είναι οι Καραμάνος, Τσούκαλος, Τζανετόπουλος, Γκέντσογλου, Βασιλακάκης και Μπάμπης.

Η αποστολή:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μπενίτες, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Ασκόφσκι, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Μαρμεντίνι, Ρόμανιτς.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Ντανιέλ Αντέτζο από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε στην ανάπαυλα του ματς με τον Ιωνικό, υπόθεση που έχει προκαλέσει σε απολογία δύο ανθρώπων των γηπεδούχων και ολόκληρη την ΠΑΕ Ιωνικός.

Η υπόθεσή του θα εκδικαστεί τη Δευτέρα 17-10-2022 και ώρα 17.00, για την αυτοπρόσωπη εμφάνιση του εγκαλουμένου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Super League

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση