Σεμινάριο σκακιού στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 11:35 Σεμινάριο σκακιού στο Καρπενήσι

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.

Οι Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας (ΕΣΣΚΕ) και με τον Σκακιστικό Όμιλο Καρπενησίου (Σ.Ο.Κ.), διοργανώνουν το Σάββατο 22/10/22 9:00πμ -15:00, στο 3ο Δημ. Σχολείο Καρπενησίου (Αμοργού 6, Καρπενήσι, Τηλ. 2237022693), ημερίδα ευαισθητοποίησης με θέμα «Το Σκάκι ως Παιδαγωγικό Μέσο και Διδακτικό Εργαλείο», με βιωματικό χαρακτήρα, διάρκειας 6 ωρών, με την υλικοτεχνική και οικονομική στήριξη της ΕΣΣΚΕ, αδάπανα για όλους.

Το Σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί κάθε βαθμίδας του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, αλλά και γονείς μαθητών καθώς και φοιτητές.

Οι ενότητες που θα αναπτυχθούν, με βιωματικό τρόπο, είναι:

α. το σκάκι ως εργαλείο μάθησης και διαπαιδαγώγησης - θετικά και αρνητικά του αθλήματος - αθλητισμός για όλους και πρωταθλητισμός
β. παρουσίαση εκπ/κού υλικού
γ. πώς να διοργανώσω ένα τουρνουά σκακιού στο σχολείο μου (διαθεματική προσέγγιση)
δ. παίζοντας σκάκι - οι κανόνες του παιχνιδιού .

Σας περιμένουμε με χαρά!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση