Το ‘στρωσε στο «Αθανάσιος Διάκος» - Τι θα γίνει με το ματς Κυπέλλου (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 12:01 Το ‘στρωσε στο «Αθανάσιος Διάκος» - Τι θα γίνει με το ματς Κυπέλλου (ΦΩΤΟ)

Λευκό τοπίο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος», όπου από τις 7 το πρωί ο αγωνιστικός χώρος έχει καλυφθεί από άκρη σε άκρη από χιόνι.

Αυτό δημιούργησε ανησυχίες σε Λαμία και ΠΑΟΚ που αναμετριούνται στις 18:30’ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας 2022-2023.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 επιθεώρησαν από νωρίς τον αγωνιστικό χώρο και θα επέμβουν με ειδικά μηχανήματα λίγο πριν το παιχνίδι, ποντάροντας και στην ύφεση του καιρού που αναμένεται εκείνη την ώρα.

Καθ’ ύλην αρμόδιος να αποφασίσει για τη διεξαγωγή του αγώνα είναι ο διαιτητής Σιδηρόπουλος που θα βρίσκεται στη Λαμία από τις 16:30’ με βοηθούς τους Κωσταρά και Μεϊντάνα (4ος: Τσακαλίδης), ενώ υπάρχει και VAR ο Μανούχος.

Διαβάστε ΕΔΩ την αποστολή του ΠΑΣ Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση