ΠΑΣ Λαμία: Στόχος νέο ξεκίνημα με Ολυμπιακό με το Λεωνίδα Βόκολο στον πάγκο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 12:16 ΠΑΣ Λαμία: Στόχος νέο ξεκίνημα με Ολυμπιακό με το Λεωνίδα Βόκολο στον πάγκο

Στην αποστολή ο Νικοπολίδης στη θέση του Μπόγιαν Σαράνοφ που βάσει και των μεταγραφών δεν φαίνεται να υπολογίζεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος…

Ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2022-2023 για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς υποδέχεται στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» τον περσινό πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Με το άγχος του ουραγού, η Λαμία καλείται να αντιμετωπίσει μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, με την ψυχολογία να μην είναι και στο καλύτερο δυνατό σημείο. Για αυτό και η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, καθώς αυτό θα είναι και το πρώτο παιχνίδι του Λεωνίδα Βόκολου στον πάγκο των «κυανολεύκων».

Ο 52χρονος τεχνικός με τους συνεργάτες του έχουν βάλει το προσωπικό στοίχημα να αλλάξουν αυτό το κομμάτι σε παίκτες που έχουν αποδείξει εντός των αγωνιστικών χώρων ότι αξίζουν πολλά περισσότερα. Οι αριθμοί, οι 12 βαθμοί συγκομιδής και το 9-39 που είναι τα γκολ υπέρ και κατά, επιβεβαιώνουν ότι η Λαμία δίκαια είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας κι αυτό είναι κάτι που αδικεί όλη την «κυανόλευκη» οικογένεια.

Οι πρώτες αλλαγές της νέας τεχνικής ηγεσίας αποτυπώνεται και στη σύνθεση της αποστολής, ξεκινώντας από το νο1. Όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Θανάσης Γακαραβέλης, καθώς ο Σέρβος Μπόγιαν Σαράνοφ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Αποκωδικοποιώντας και τις μεταγραφές όπου αποκτήθηκαν ο νεαρός Γιάννης Νικοπολίδης - που είναι στην αποστολή - αλλά και ο έμπειρος Αλεξέι Κοσέλεφ, δύσκολα ο Σέρβος θα συνεχίσει στη Φθιώτιδα.

Επίσης απουσιάζουν οι Μπεχαράνο και Αντέτζο, όπου και σε αυτές τις θέσεις αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές. Μάλιστα ο νέος τεχνικός έβαλε αμέσως στην αποστολή τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ενώ επιστρέφει και ο τιμωρημένος Στάνκο.

Επιστροφή στην 20αδα για τον Ντε Βινσέντι, ενώ μέσα είναι και ο Τάσος Καραμάνος που μετά τον τραυματισμό του δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα έπρεπε και σε κάποια παιχνίδια είδαμε όλοι ότι δεν υπήρχε επιθετικός να βοηθήσει όταν η ομάδα έμενε πίσω στο σκορ ή έψαχνε το γκολ της νίκης!

Οπωσδήποτε το ματς με τον Ολυμπιακό δεν είναι το καταλληλότερο για να δούμε ότι κάτι θα αλλάξει από δω και πέρα αγωνιστικά, είναι βέβαβιο όμως ότι υπάρχει πολύ καλό υλικό για να δούμε πολύ καλύτερο και αποτελεσματικότερο ποδόσφαιρο σε σχέση με ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Η αποστολή:

Γκαραβέλης, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Τσιλούλης, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος, Βέργος, Ρόμανιτς.

Διαιτητές: Κατοίκος (Δημητριάδης, Κωνσταντίνου),

4ος Τσαγκαράκης,

VAR: Περράκης

Α VAR: Ψαρρής

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση