Εκπληκτική εμφάνιση και νίκη από το Λαμιώτη Γρηγόρη Τσαλαφούτα στο 4ο Enduro Greek Series

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 14:57 Εκπληκτική εμφάνιση και νίκη από το Λαμιώτη Γρηγόρη Τσαλαφούτα στο 4ο Enduro Greek Series

Ο πρωταθλητής μας επικράτησε και στις τρεις ειδικές διαδρομές και βρίσκεται στην 1η θέση στη γενική κατάταξη του Πανελληνίου Κυπέλλου Enduro…

Το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο Ανήλιο Ιωαννίνων, ο τέταρτος αγώνας του Enduro Greek Series, Chamois Ride.

Ο Λαμιώτης πρωταθλητής Γρηγόρης Τσαλαφούτας κατάφερε μία άνετη νίκη, κερδίζοντας και τις τρεις ειδικές διαδρομές του αγώνα, με 48" διαφορά από τον δεύτερο αθλητή και είναι μέχρι στιγμής 1ος στη γενική κατάταξη του Πανελληνίου Κυπέλλου Enduro (EGS).

Ο αγώνας είχε συνολικό μήκος 25km με 1.000 θετικά υψομετρικά και 1500 αρνητικά υψομετρικά και απαρτίζονταν από 3 ειδικές διαδρομές – μεγάλης διάρκειας για τα ελληνικά δεδομένα.

Τα μονοπάτια ήταν αρκετά γρήγορα και τεχνικά, με εξαιρετικό χωμάτινο terrain, με εναλλαγές από οξιές σε έλατα και λιβάδια. Ιδιαίτερα απαιτητικό ήταν το συνδετικό από την 2η στην 3η ειδική, που η κλίση ανάγκαζε τους αναβάτες να σπρώχνουν το ποδήλατο για 30’!!!   Ο Γρηγόρης κράτησε έναν σταθερό ρυθμό, χωρίς λάθη που τον οδήγησαν στη νίκη.

Μετά από αυτόν τον αγώνα γίνεται  η καλοκαιρινή παύση, που δίνει την ευκαιρία για ξεκούραση αλλά και περισσότερη προπόνηση. Ραντεβού από Σεπτέμβρη.

Συγχαρητήρια για άλλη μία φορά Γρηγόρη!  

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση