ΠΑΣ Λαμία: Με Παπαδόπουλο και Σιντκλέι απέναντι στην Κηφισιά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 09:12 ΠΑΣ Λαμία: Με Παπαδόπουλο και Σιντκλέι απέναντι στην Κηφισιά

Ποιοι έμειναν στη Λαμία…

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι της η Λαμία, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Κηφισιά (27/9, 18:00').

Απέναντι στη δεύτερη νεοφώτιστη ομάδα, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου ψάχνει την αναγέννησή της, καθώς η εμφάνισή της απέναντι στον Πανσερραϊκό δεν είχε καμία σχέση με τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια (ακόμη και με αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό που δέχτηκε τέσσερα γκολ).

Σε αυτό ίσως βοηθήσουν τα δύο νέα πρόσωπα που πήρε μαζί του ο Έλληνας τεχνικός, ένα παλιό και ένα… καινούριο.

Ο πρώτος είναι ο κεντρικός αμυντικός Κυριάκος Παπαδόπουλος, η εμπειρία του οποίου έχει λείψει και ο δεύτερος, ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος αριστερός μπακ Σιντκλέι Φερέιρα. Αν σκεφτεί κανείς ότι η ομάδα στις Σέρρες έπαιξε χωρίς κλασικό αριστεροπόδαρο, η προσθήκη ενός έμπειρου παίκτη σε αυτή τη θέση, είναι σημαντική.

Στον αντίποδα, δε συμμετέχει στην αποστολή, ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ, που θα απουσιάσει για δεύτερη φορά από την 11αδα, καθώς δεν είχε χρησιμοποιηθεί και με τον ΟΦΗ, αλλά και ο Γιώργος Κορνέζος. Εκτός αποστολής παραμένουν οι Τζανδάρης, Μάλτσι και Τσούκαλος, ενώ ο Νάγκι πήρε τη θέση του νεαρού Τρόπουλου

Ας δούμε την αποστολή που όπως πάντα αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές- μαζί με τους τρεις τερματοφύλακες:

Νάγκι, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Παπαδόπουλος, Παύλοβετς, Στάνκο, Γιαννούτσος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Σαντάνα, Τσιλούλης, Μούλα, Λόνγκο, Καρλίτος, Τσιλιανίδης, Τόσιτς, Λέικ, Ακούνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση