Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι λίγο πριν τα φανάρια της Νέας Μαγνησίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 08:46 Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι λίγο πριν τα φανάρια της Νέας Μαγνησίας

Ο οδηγός του δικύκλου διακομίστηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Λαμίας…

Σύγκρουση δικύκλου με ΙΧΕ σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 12:30’ το μεσημέρι της Πέμπτης (18/4)  στη συμβολή των οδών Στυλίδος και Μουδανιών, λίγο πριν τα φανάρια της Νέας Μαγνησίας Λαμίας.

Το ασημί ford κινούνταν επί της οδού Στυλίδος με κατεύθυνση τη Λαμία, όταν σύμφωνα με τον οδηγό του, από το απέναντι ρεύμα το μηχανάκι τον χτύπησε στο αριστερό μπροστινό φτερό, επιχειρώντας προφανώς  να στρίψει μέσα στη Μουδανίων.

Ευτυχώς δεν υπήρχαν μεγάλες ταχύτητες, ωστόσο ο ηλικιωμένος οδηγός του δικύκλου βρέθηκε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε ελαφρώς, καθώς φορούσε κράνος και γλύτωσε τα χειρότερα.

Και στα δύο οχήματα πάντως είχαμε αρκετές ζημιές. Ο δικυκλιστής έχοντας τις αισθήσεις του διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας. Από την άλλη ο οδηγός του ΙΧΕ, ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς το μηχανάκι έπεσε πιο ψηλά από την πόρτα του και δε χτύπησε.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση