Λαμία: Απόψε το βράδυ υπογράφει ο Τζαγκόεφ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 16:53 Λαμία: Απόψε το βράδυ υπογράφει ο Τζαγκόεφ

Στις 8 αναμένεται στα γραφεία της ομάδας για να φορέσει την κυανόλευκη φανέλα…

Ε-ε-έρχεται! Μία ακόμη μεγάλη μετεγγραφή για τον ΠΑΣ Λαμία (μετά τους Τόσιτς και Καρλίτος), που κατάφερε να ντύσει στα κυανόλευκα τον 33χρονο Ρώσο διεθνή μεσοεπιθετικό Άλαν Τζαγκόεφ.

Αν και ήταν γνωστό το ενδιαφέρον της Λαμίας για τον πολύπειρο αυτόν ποδοσφαιριστή, η είδηση της οριστικής απόκτησής του, έκανε αίσθηση στη Super League και φυσικά στην «κυανόλευκη» οικογένεια που ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα ακόμη μεγάλο όνομα στο σύλλογο.

Για να πει το «ναι» ο άλλοτε άσσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Ρουμπίν Καζάν, έπαιξε ρόλο η παρουσία του παλιού του συμπαίκτη στη Λαμία, Ζόραν Τόσιτς με τον οποίο πανηγύρισαν μαζί πολλά γκολ με την κόκκινη φανέλα, από την οποία ο Τζαγκόεφ έφυγε με τρία πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα και τρία σούπερ καπ Ρωσίας.

 Στην εθνική ομάδα της χώρας του αγωνίσθηκε για 10 χρόνια μέχρι το 2018 πετυχαίνοντας 9 γκολ σε 59 συμμετοχές. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012 αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ, (πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην Τσεχία και ένα απέναντι στην Πολωνία, χωρίς ευτυχώς να τα καταφέρει σε βάρος της Ελλάδας που προκρίθηκε στην επόμενη φάση πίσω από την Τσεχία), ενώ πολλοί ακόμη προσωπικοί τίτλοι των συνοδεύουν από την καριέρα του στην 1η κατηγορία του Ρωσικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Άλαν Τζαγκόεφ θα βρίσκεται απόψε στις 8 στα γραφεία της ΠΑΕ Λαμία για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να προβάρει τη νέα του φανέλα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση