ΑΟ Λαμίας: Το «10 το καλό» στη 10η μετεγγραφή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 19:44 ΑΟ Λαμίας: Το «10 το καλό» στη 10η μετεγγραφή

Απέκτησε τη διεθνή Γαλλίδα, με καταγωγή από το Καμερούν, Leandra Olinga-Andela…

Την διεθνή με την Εθνική Γαλλίας, Leandra Olinga-Andela, απόκτησε ο «Α.Ο. Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ». Πρόκειται για την 10η εξαιρετική προσθήκη της Λαμιώτικης ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Leandra γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1997 στο Καμερούν αλλά από τα 5 της χρόνια ζει στη Γαλλία, ενώ από το 2019 έχει πολιτογραφηθεί Γαλλίδα! Έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται ως «Κεντρική».

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2013 όπου αγωνίστηκε για μια σεζόν στη γαλλική France Avenir 2024. Το διάστημα 2015-2018 αγωνίστηκε στην Evreux Volley-Ball. Από το 2018 ως και την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα της Volley Mulhouse Alsace. Με την Volley Mulhouse Alsace, το 2021 πανηγύρισε Πρωτάθλημα  και Κύπελλο Γαλλίας καθώς και το Σούπερ Καπ Γαλλίας. Την περσινή σεζόν,αναδείχθηκε καλύτερη Κεντρική του Γαλλικού Πρωταθλήματος ενώ στο CEV Champions League μέτρησε 6 εμφανίσεις με 20 κερδισμένους πόντους και 50% υποδοχή!

Η Leandra έχει σπουδαία καριέρα και με την Εθνική Γαλλίας. Από το 2019 ως και σήμερα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος βόλεϊ Γυναικών της Εθνικής Γαλλίας, με πιο σημαντική της διάκριση, την κατάκτηση του European Women’s Volleyball League το 2022 με τα χρώματα της Εθνικής της ομάδας!

Μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου, η Leandra δήλωσε: «Είναι η πρώτη μου φορά που θα αγωνιστώ εκτός Γαλλίας και είμαι ενθουσιασμένη που θα παίξω σε ένα νέο πρωτάθλημα

«Το Δ.Σ του ‘’Α.Ο. Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ’’ καλωσορίζει την Leandra στην πόλη μας και της εύχεται να έχει πάντα υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση