Γιορτή για τα 30 χρόνια του Α.Σ. "Διόνυσος" Αμφίκλειας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 15:19 Γιορτή για τα 30 χρόνια του Α.Σ. "Διόνυσος" Αμφίκλειας

Ο Α.Σ. "Διόνυσος" Αμφίκλειας γιορτάζει και είμαστε όλοι καλεσμένοι του! Κλείνει 30 χρόνια διαρκούς παρουσίας και δράσης από την ίδρυσή του και μας θέλει στο πλευρό του, στην όμορφη γιορτή που θα πραγματοποιήσει αύριο, Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμφίκλειας. 

Ένας υπερδραστήριος Σύλλογος, με διακρίσεις, που μας έχει κάνει υπερήφανους πολλές φορές. Από το περίφημο "Μονοπάτι Παρνασσού", τις ομάδες βόλεϊ και ποδοσφαίρου, μεταξύ άλλων, μέχρι την εθελοντική συμμετοχή του στις εκδηλώσεις του πρώην Δήμου Αμφίκλειας, της Κοινότητας Αμφίκλειας και του Καλλικρατικού Δήμου μας, η προσφορά του είναι ανεκτίμητη.

Όπως κάθε φορά, εμείς θα είμαστε κοντά του. Είτε αποτελείτε μέρος της πορείας του είτε όχι, είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να μάθετε την ιστορία του. Στην παρέα μας θα βρίσκονται ο Chef Φώτης Παρασκευαΐδης και ο Dj Τάσος Στρογγύλης, που θα "επενδύσουν" γευστικά και μουσικά τη γιορτή.

Σας περιμένουμε!

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση