ΣΔΠΦ: «Έχουν απομακρυνθεί οι Διαιτητές που καθόριζαν αποτελέσματα και πρωταθλητές»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 14:36 ΣΔΠΦ: «Έχουν απομακρυνθεί οι Διαιτητές που καθόριζαν αποτελέσματα και πρωταθλητές»

Μήνυμα συμπαράστασης στο μέλος τους που τραυματίστηκε στο ντέρμπυ της Β’ Τοπικής από μπουκάλι

Ανακοίνωση συμπαράστασης προς τον συνάδελφό τους διαιτητή, που τραυματίστηκε στον αγώνα της Β’ Κατηγορίας Ένωση 2010 - ΑΕ Εχιναίων, που θα έκρινε και τον πρωταθλητή του 2ου Ομίλου, έδωσε στη δημοσιότητα ο Σύνδεσμός Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδας.

Στην ανακοίνωσή του καταδικάζει κάθε μορφή βίας, σημειώνοντας ότι το Φθιωτικό ποδόσφαιρο έχει επιστρέψει στην κανονικότητα, καθώς, όπως υποστηρίζουν, «έχουν απομακρυνθεί οι Διαιτητές που καθόριζαν αποτελέσματα και πρωταθλητές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΔΠΦ:

«Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδας καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την ενέργεια του «φιλάθλου», που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Διαιτητή μέλους μας κου Παπακωνσταντίνου Νικόλαου και τη διακοπή του αγώνα Β ́ κατηγορίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας, μεταξύ των ομάδων ΕΝΩΣΗ 2010 - ΕΝΩΣΗ ΕΧΙΝΑΙΩΝ, δηλώνοντας ταυτόχρονα την αμέριστη στήριξή μας στο συνάδελφο Διαιτητή.

Σχετικά με τις διάφορες ανακοινώσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ενεργά μέλη κάποιων συγκεκριμένων ομάδων, οι οποίοι τη μόνη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν, είναι να δηλητηριάζουν το Φθιωτικό Ποδόσφαιρο και έμμεσα να προκαλούν τέτοιου είδους περιστατικά βίας στα γήπεδα, τους υπενθυμίζουμε ότι εδώ και καιρό το ποδόσφαιρο του τόπου μας (μετά από μια σύντομη ευτυχώς περίοδο) έχει επιστρέψει στην κανονικότητα, έχουν απομακρυνθεί οι Διαιτητές που καθόριζαν αποτελέσματα και πρωταθλητές, και πλέον τα πρωταθλήματα διεξάγονται επί ίσοις όροις, με κανόνες, και πάντα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση