Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας: Πανέτοιμη για την πρεμιέρα η On Sale Rally Team

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 13:05 Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας: Πανέτοιμη για την πρεμιέρα η On Sale Rally Team

H On Sale Rally Team είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος και το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας (13-14 Απριλίου), με τους Σωκράτη Τσολακίδη και Γιώργο Πολυζώη να αναμένεται να βρεθούν μεταξύ των πρωταγωνιστών, με το Skoda Fabia Rally2 evo το οποίο είναι βαμμένο στα χρώματα του Ομίλου On Sale.

Στόχος της ομάδας και του πληρώματος, το οποίο κάνει το αγωνιστικό του ντεμπούτο με την ομάδα της On Sale Rally Team δεν είναι άλλος από την διάκριση σε μια από τις κορυφαίες θέσεις, με το Skoda Fabia Rally2 evo το οποίο θα «κουβαλά» στις πόρτες του το Νο.2 στον αγώνα της πρεμιέρας.

Ο πρώτος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος, διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) το διήμερο 13-14 Απριλίου στην Θήβα Βοιωτίας, πόλη που θα αποτελέσει το επίκεντρο του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας.

Το πρόγραμμα του αγώνα ξεκινά το απόγευμα του Σαββάτου 13 Απριλίου με την Τελετή Εκκίνησης στη Θήβα η οποία αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου. Την Κυριακή 14 Απριλίου ξεκινά επί της ουσίας η αγωνιστική δράση και το κυρίως μέρος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας το οποίο περιλαμβάνει 5 Ειδικές Διαδρομές.

Η Ακροπολική Ειδική Διαδρομή «Θήβα», μήκους 22.79 χιλιομέτρων, η οποία είχε χρησιμοποιηθεί και στην πρώτη εκδοχή του αγώνα, το 2023 θα είναι το πρώτο τεστ για το πλήρωμα της On Sale Rally Team, με την Ειδική Διαδρομή «Ελικώνας», μήκους 12.82 χιλιομέτρων να αποτελεί το δεύτερο πεδίο αγωνιστικής αντιπαράθεσης.

Έπειτα από το 30λεπτο Service, το πλήρωμα της On Sale Rally Team θα επανέλθει στις Ειδικές Διαδρομές «Θήβα» και «Ελικώνας» για το δεύτερο πέρασμα και στη συνέχεια θα επιστρέψει εκ νέου στο Service Park.

Η 5η και καταληκτική Ειδική Διαδρομή «Μοσχοπόδι», μήκους 14.53 χιλιομέτρων θα αποτελέσει την Power Stage του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τον τερματισμό του αγώνα να πραγματοποιείται στις 17:10 στην Κρήνη του Οιδίποδα στη Θήβα.

Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας – Ωράριο

Σάββατο 13 Απριλίου

Τελετή Εκκίνησης (Πλατεία Θήβας), 20:00

Κυριακή 14 Απριλίου

Εκκίνηση Αγώνα (Θήβα), 08:30

Ε.Δ. 1 Θήβα 1 (22,79 χλμ.), 08:53

Ε.Δ. 2 Ελικώνας 1 (12,82 χλμ.), 10:36

Ε.Δ. 3 Θήβα 2 (22,79 χλμ.), 12:49

Ε.Δ. 4 Ελικώνας 2 (12,82 χλμ.), 14:32

Ε.Δ. 5 Μοσχοπόδι (14,53 χλμ.), 16:45

Τερματισμός (Θήβα), 17:10

Δηλώσεις

Ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου On Sale ανέφερε: «Ξεκινάμε με προσδοκίες τη νέα χρονιά αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς καθώς το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας είναι ο πρώτος σταθμός του φετινού μας αγωνιστικού ταξιδιού. Είμαστε σίγουροι πως η On Sale Rally Team θα είναι και φέτος εκ των πρωταγωνιστών και ευελπιστούμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Είμαι πεπεισμένος πως το πλήρωμα της ομάδας μας θα ξεχωρίσει στις Ειδικές Διαδρομές και θα φέρει κορυφαία αποτελέσματα για την Οn Sale Rally Team».

Ο Σωκράτης Τσολακίδης δήλωσε: «Ευελπιστώ το ντεμπούτο μου με την Οn Sale Rally Team να συνοδευτεί με ένα καλό αποτέλεσμα. Η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη και κρύβει εκπλήξεις ωστόσο εμείς από την πλευρά μας είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Ο αγώνας περιλαμβάνει διαδρομές οι οποίες θυμίζουν Ράλλυ Ακρόπολις οπότε θα χρειαστεί να έχουμε ταχύτητα, συνέπεια και υπομονή».

Ο Γιώργος Πολυζώης με τη σειρά του ανέφερε: «Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς με τα χρώματα της On Sale Rally Team αναμένεται να είναι πολύ συναρπαστικός. Όλοι στην ομάδα έχουμε δουλέψει πολύ για να φτάσουμε σε ένα κορυφαίο επίπεδο. Στο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί και να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα πιστοποιήσει το γεγονός πως η δουλειά που κάνουμε αποδίδει καρπούς»

H On Sale Rally Team είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος και το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας (13-14 Απριλίου), με τους Σωκράτη Τσολακίδη και Γιώργο Πολυζώη να αναμένεται να βρεθούν μεταξύ των πρωταγωνιστών, με το Skoda Fabia Rally2 evo το οποίο είναι βαμμένο στα χρώματα του Ομίλου On Sale.

Πληροφορίες: www.ellada-racingclub.com

Χρόνοι και αποτελέσματα: www.infomega.gr/live

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση