Ξένους διαιτητές ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 09:12 Ξένους διαιτητές ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία

Μετά την «ανεκδιήγητη διαιτησία» Παπαπέτρου στο ματς με τον Παναθηναϊκό…

Αίτημα προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ και τον Αρχιδιαιτητή Πίτερ Φρόιντφελντ κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, προκειμένου από δω και πέρα να έχει ξένους διαιτητές στα παιχνίδια της στα play offs.

Αιτία η «ανεκδιήγητη», όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της, διαιτησία του Παπαπέτρου στο τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Όπως είχε γράψει και το LamiaReport, ο κ. Παπαπέτρου έδωσε ανύπαρκτο φάουλ σε βάρος της Λαμίας, από όπου προήρθε το δεύτερο γκολ των πρασίνων, ενώ «κιτρίνισε» τη μισή ομάδα, εκ των οποίων οι τρεις τουλάχιστον ήταν λάθος (ανύπαρκτα φάουλ ή διαμαρτυρία επειδή έδωσε λάθος σφύριγμα). Λάθη που φάνηκαν και από το βίντεο του αγώνα αλλά και από τη στατιστική με το σύνολο των φάουλ που έδωσε στις δύο ομάδες σε ένα ματς όπου η κατοχή ήταν μόλις 59-41 υπέρ των γηπεδούχων.

Η επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία:

«Αξιότιμε κ. Φρόιντφελντ,

Αξιότιμα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ,

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία έπειτα και από την ανεκδιήγητη διαιτησία του κ. Παπαπετρου στον αγώνα μας εναντίον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπου ο διεθνής ρέφερι εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με περισσότερο άγχος ακόμη και από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Αλαφούζο, απαιτούμε όπως σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδας μας στα play offs, αρχής γενομένης από το προσεχές με τον Παναθηναϊκό, οριστούν ξένοι διαιτητές σε αγωνιστικό χώρο και VAR.

Η διαφύλαξη της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος θα πρέπει να αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για όλους μας.

Μετά τιμής,

ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση