ΠΑΣ Λαμία: Έρχεται το 2ο Γυναικείο Τουρνουά κατά της Βίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 07:38 ΠΑΣ Λαμία: Έρχεται το 2ο Γυναικείο Τουρνουά κατά της Βίας

Σάββατο 20 Απριλίου…

Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 2ου τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών ενάντια στη βία, το Σάββατο 20 Απριλίου στη Λαμία.

Το τουρνουά γίνεται με αφορμή τα περιστατικά οπαδικής βίας αλλά και της βίας εναντίον των γυναικών και θα συμμετάσχουν εκτός της Λαμιώτικης ομάδας, ο ΠΑΟΚ, η Γιάννενα WFC και οι Πιερίδες Μούσες, ομάδες οι οποίες αποδέχθηκαν με πολύ χαρά κι ενθουσιασμό την πρόσκληση.

Θυμίζουμε ότι το 1ο Τουρνουά είχε διεξαχθεί με μεγάλη επιτυχία το Φεβρουάριο του 2022 και είχαν πάρει επίσης μέρος οι ομάδες, Παναθηναϊκός, Ελπίδες Καρδίτσας και Βόλος 2004.

Όλοι οι αγώνες θα είναι διάρκειας 30΄, θα διεξαχθούν στο Δημοτικό γήπεδο Μεγάλης Βρύσης, και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

11:30  ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 - ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ

12:15  ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 - ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC

12:55  ΠΑΟΚ - ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ

13:40  ΠΑΟΚ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC

14:25  ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC

15:05  ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ

15:45  Απονομή επάθλων - μεταλλίων

16:30  Παράθεση γεύματος - επίδοση αναμνηστικών πλακετών

«Είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος [Π.Ε. Φθιώτιδος και Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδος (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.)] και το Δήμο Λαμιέων γιατί χωρίς την υποστήριξή τους, δεν θα ήταν δυνατή η προετοιμασία και η πραγματοποίηση αυτής της σημαντικής για την πόλη μας διοργάνωσης. Επίσης τους υποστηρικτές του τουρνουά για τη σημαντική τους βοήθεια», αναφέρουν οι διοργανωτές που περιμένουν τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να χειροκροτήσει την προσπάθεια και των 4 ομάδων στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση