Λαμία: Με απόλυτη επιτυχία το 1ο Γυναικείο Τουρνουά Ποδοσφαίρου (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 23:59 Λαμία: Με απόλυτη επιτυχία το 1ο Γυναικείο Τουρνουά Ποδοσφαίρου (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών ενάντια στη βία, που διοργάνωσε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία το Σαββατοκύριακο 19/20 Φεβρουαρίου με την υποστήριξη της Π.Ε. Φθιώτιδος και του Δήμου Λαμιέων.

Στο τουρνουά συμμετείχαν εκτός της γυναικείας ομάδα της Λαμίας, οι Ελπίδες Καρδίτσας, ο Βόλος 2004 κι ο Παναθηναϊκός.

Για την ιστορία νικητής αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός ο οποίος στον τελικό επικράτησε των Ελπίδων Καρδίτσας με 2-1 μετά από έναν αμφίρροπο αγώνα.

Σε όλα τα παιχνίδια στο 19ο λεπτό έγινε διακοπή και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη.

Τους αγώνες παρακολούθησαν οι Βουλευτές Φθιώτιδος Γιώργος Κοτρωνιάς και Γιάννης Σαρακιώτης, οι Αντιπεριφερειάρχες Θανάσης Καρακάντζας και Ηλίας Κυρμανίδης, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κυρίτσης και Παναγιώτης Φώσκολος, ο Περιφερειακός σύμβουλος Μάνος Γέμελος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 Γεώργιος Ποντίκας.

Έπαθλα απονεμήθηκαν στη νικήτρια και τη φιναλίστ του τελικού καθώς και στην πρώτη σκόρερ του τουρνουά Ματίνα Νταρζάνου του Παναθηναϊκού ενώ τιμητικές πλακέτες στις ομάδες για τη συμμετοχή τους και στην Π.Ε. Φθιώτιδος και Δήμο Λαμιέων για τη συμβολή τους στη διοργάνωση του τουρνουά..

Δείτε φωοτγραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση