Λαμία: Δέχθηκαν «επίθεση» με αυγά στο κέντρο της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 10:17 Λαμία: Δέχθηκαν «επίθεση» με αυγά στο κέντρο της πόλης

Άφησαν τις ζαρντινιέρες και τα δεντράκια και βρήκαν άλλον τρόπο να διασκεδάζουν τη μέθη τους!...

«Έβρεξε» αυγά τα ξημερώματα της Κυριακής (3/2) στο κέντρο της Λαμίας.

Νεαροί πιθανότατα δράστες και προφανώς κάτω από τη χαλαρότητα του ποτού, βρήκαν έναν διαφορετικό τρόπο να εκτονωθούν σε βάρος συμπολιτών τους.

Συγκεκριμένα «επιτέθηκαν» πετώντας αυγά σε διερχόμενους πεζούς λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, αρχικά στην οδό Καζούλη και στη συνέχεια στην οδό Υψηλάντη και στην πλατεία Ελευθερίας!

Σύμφωνα με τη μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος ενημέρωσε και την αστυνομία, υπήρχε μια ουρά από αυτοκίνητα εκείνη την ώρα που κινούνταν από την οδό Υψηλάντου για να μπουν στην πλατεία Ελευθερίας.

Μια παρέα από οκτώ άτομα, μόλις είχε περάσει από τη Μητρόπολη και έμπαιναν κι εκείνοι στην πλατεία, όταν άρχισε η βροχή από τα αυγά! Ένα από αυτά βρήκε μια κοπέλα στα πόδια, ενώ ένας ακόμη από την παρέα, αν και δεν τον βρήκαν τα αυγά, δέχτηκε το περιεχόμενο τους από σπόντα.

Όπως πρόλαβαν να δουν, γιατί μετά την πρώτη «βολή» έσπευσαν να απομακρυνθούν εντός της πλατείας, μπροστά ήταν ένα μαύρο αυτοκίνητο και ακολουθούσε ένα ασημί Corsa.

Μέχρι σήμερα είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται επίσημα ένα τέτοιο επεισόδιο. Ως τώρα τα «μεθυσμένα περιστατικά» μας έχουν δώσει, σπασμένες ζαρντινιέρες, όλων των ειδών τους βανδαλισμούς σε γλάστρες και καλλωπιστικά δεντράκια, ακόμη και κολώνες, ενώ δε θα παραλείψουμε το τελευταίο αιματηρό επεισόδιο στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση