Λαμία: Μεθυσμένοι νεαροί έριξαν κολόνα στο Δημοτικό Θέατρο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Μαρτίου 2018 21:14 Λαμία: Μεθυσμένοι νεαροί έριξαν κολόνα στο Δημοτικό Θέατρο

Μετά τα δεντράκια και τις ζαρντινιέρες, σειρά πήραν οι κολόνες φωτισμού…

Μακρύ ήταν το Σάββατο βράδυ (3/3) στη Λαμία, με αρκετά συμβάντα να απασχολούν τις αρχές και να αναστατώνουν τους κατοίκους του κέντρου.

Δυστυχώς η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ ή έστω πάνω από όσο αντέχει ο καθένας και η κάθε μία από μας, οδήγησε ορισμένους σε ακραίες συμπεριφορές απέναντι σε δημόσια περιουσία όπως είναι το φωτιστικό σώμα έξω από το Δημοτικό Θέατρο το οποίο και γκρέμισαν.

«Ήταν γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα και ενώ ήμουν στο μπάνιο, ξαφνικά άκουσα απ έξω φωνές και ουρλιαχτά και ένα δυνατό γκαπ σαν κάποιοι να κτυπάγανε κάδους. Όταν βγήκα στο μπαλκόνι αυτοί είχαν φύγει και αντίκρισα την λάμπα στο πεζοδρόμιο…», μας λέει αυτήκοος μάρτυρας της περιοχής που συχνά έχει πεταχτεί από το κρεβάτι του από φασαρίες που γίνονται στο κεντρικό δρόμο ειδικά βράδια Παρασκευής και Σαββάτου.

Για την εικόνα που φανερώνει την ποιότητα της κοινωνίας μας και ερμηνεύει σε μεγάλο βαθμό γιατί περνάμε όσα περνάμε ως Έθνος, ενημερώθηκε η τεχνική υπηρεσία του Δήμου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Στέλιος Καραγιάννης προκειμένου να μην υπάρχει κίνδυνος και για τους διερχόμενους πολίτες.

Στην παρακάτω εικόνα το κοντράστ μεταξύ του πολιτισμού και του Α-πολιτισμού!

Δυστυχώς δεν πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός, καθώς ανάλογο μένος έδειξαν πριν λίγο καιρό οι μεθυσμένοι συμπολίτες μας έναντι άκακων δέντρων, αλλά και ζαρντινιέρων επιδεικνύοντας την παλικαροσύνη τους.

Διαβάστε επίσης: Λαμία: Δεν υπάρχουν κάμερες που να κατέγραψαν τους βανδαλισμούς?

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση