Λαμία: Έκλεψαν αυτοκίνητο έξω από σούπερ μάρκετ και το έκαψαν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 09:20 Λαμία: Έκλεψαν αυτοκίνητο έξω από σούπερ μάρκετ και το έκαψαν

Ρομά φαίνεται να είναι πίσω από την κλοπή και την καταστροφή του οχήματος…

Ακριβά πλήρωσε τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ ένας Ρουμάνος οικογενειάρχης που αργά το απόγευμα της Δευτέρας (9/12) μετά τις 7:00’ πήγε στα Lidl στην περιοχή των Γαλανέικων.

Σύμφωνα με τον ίδιο πάνω στη βιασύνη του, ξέχασε τα κλειδιά στο αμάξι με αποτέλεσμα όταν μετά από 15 – 20 λεπτά βγήκε από το κατάστημα μαζί με τη γυναίκα του, το αυτοκίνητο έχει κάνει φτερά!

Οι υποψίες έπεσαν πάνω σε δύο άνδρες Ρομά που βρίσκονταν έξω από το σούπερ μάρκετ, με τον έναν μάλιστα να του έχει ζητήσει και ελεημοσύνη πριν μπει στο κατάστημα. Άμεσα κινητοποιήθηκε η αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις για ένα Ford Mondeo, χρώματος μπορντό, με Ρουμάνικες πινακίδες.

Δυστυχώς 10 λεπτά αργότερα σήμανε παύση αναζητήσεων, καθώς εντοπίστηκε να φλέγεται στην περιοχή της Καμηλόβρυσης, στο πάρκινγκ που βρίσκεται επί της εθνικής οδού κάτω από τον καταυλισμό των Ρομά.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομία και πυροσβεστική, η οποία δεν πρόλαβε να σώσει την περιουσία του ανθρώπου, καθώς το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Μιλώντας στο LamiaReport o ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που τον βρήκε. Είχε δει τους Ρομά μπαίνοντας στο σούπερ μάρκετ, οι οποίοι είχαν εξαφανισθεί, όπως και το αυτοκίνητό του, μέχρι να βγει από το κατάστημα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση