Λαμία: Απανθρακωμένο πτώμα στο κέντρο της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 14:34 Λαμία: Απανθρακωμένο πτώμα στο κέντρο της πόλης

Το απανθρακωμένο πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (7/1) σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Λαμίας και συγκεκριμένα πάνω από την πλατεία Λαού.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ανήκει σε γνωστό εξαρτημένο άτομο, 36 ετών.

Οι δικοί του τον είχαν δει τελευταία φορά το απόγευμα της Δευτέρας και όλα δείχνουν ότι κατέφυγε στο συγκεκριμένο μέρος για να πάρει τη δόση του.

Πιθανότατα να άναψε κάποια κεριά για να ζεσταθεί αλλά τον πήρε ο ύπνος με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Την προανάκριση πάντως ανέλαβε η Ασφάλεια Λαμίας που εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Σημειώνουμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2018, είχε βρεθεί σε διπλανό οίκημα νεκρός ένας άλλος χρήστης ναρκωτικών, Ρομά πατέρας έξι παιδιών.

«Είμαστε άτυχοι γιατί δε μένει κανένας πολιτικός εδώ στη γειτονιά, να ζει αυτά τα χάλια που ζούμε εμείς, αλλιώς τώρα θα είχε καθαρίσει το μέρος. Να καμαρώνουμε την παλιά Λαμία. 50 μέτρα από την πλατεία Λαού και φοβόμαστε να γυρίσουμε στα σπίτια μας», μας είπε ένας κύριος και μια άλλη γυναίκα συμπλήρωσε «Θέλουμε να γυρίσουμε σπίτι μας και όταν νυχτώνει κάνουμε τον κύκλο, γιατί έχουμε καταργήσει τα στενά ή παίρνουμε ταξί. Δεν αφήνουμε τα παιδιά μας να παίξουν και να κυκλοφορήσουν μόνα τους».

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση