Λαμία: Παραβίασε STOP και την πέταξε στα χωράφια (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 08:40 Λαμία: Παραβίασε STOP και την πέταξε στα χωράφια (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Από τύχη γλίτωσε μια γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τα σκυλάκια της και παραλίγο να παρασυρθεί από τα αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν...

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 10:00΄το πρωί στη νότια πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Μητροπολίτη Δαμασκηνού και Άρη Βελουχιώτη.

Η 45χρονη οδηγός με το Toyota Starlet κινούταν κανονικά επί της Δαμασκηνού με κατεύθυνση από Παγκράτι προς Καλύβια. Την ίδια στιγμή ένας 60χρονος, με ενα Volkswagen Polo Classic, παραβίασε το STOP ανεβαίνοντας την οδό Άρη Βελουχιώτη.

O 60χρονος εμβόλισε το αυτοκίνητο της 45χρονης το οποίο μετά από πολλές σβούρες και αφού έκοψε ένα μικρο δεντράκι κατέληξε μέσα στα χωράφια, αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο του ατυχήματος.

'Η 45χρονη τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Ο 60χρονος δεν τραυματίστηκε, ωστόσο μας έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ενώ έχει σοβαρή αναπηρία στα πόδια από άλλο ατύχημα που είχε και είναι αναγκασμένος να κινείται με πατερίτσες, αυτός ο άνθρωπος οδηγεί.  Είναι κάτι που πρέπει να το δουν άμεσα οι αρμόδιοι, αφού οι πληροφορίες λένε ότι πριν από λίγο καιρό είχε προκαλέσει και άλλο ατύχημα, ευτυχώς μονο με υλικές ζημιές. 

Γυναίκα γλίτωσε από θαύμα.

Την ώρα που έγινε το τροχαίο διέσχισε πεζή τη διασταύρωση μια γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τα σκυλάκια της. Η σύγκρουση έγινε ακριβώς δίπλα της και όπως μας είπε η ίδια σοκαρισμένη ζει από θαύμα.

Δείτε τι είπε στην κάμερα του LamiaReport ο γιος της γυναίκας, που παραλίγο να παρασυρθεί από τα δυο αυτοκίνητα, που συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο που έγινε το πρωί της Κυριακής στη Λαμία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση