Ελεύθερος ο 40χρονος που σκότωσε τον 25χρονο και τον εγκατέλειψε

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 10:00 Ελεύθερος ο 40χρονος που σκότωσε τον 25χρονο και τον εγκατέλειψε

Θρήνος και οργή για το τροχαίο, που συγκλονίζει το πανελλήνιο, με θύμα τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα με καταγωγή από την Ευρυτανία. «Ήμουν σοκαρισμένος» δηλώνει ο 40χρονος που παρέσυρε τον άτυχο μοτοσικλετιστή στη Γλυφάδα και εξαφανίστηκε. Συλλέκτης πολυτελών οχημάτων ο οδηγός της Corvette.

Ελεύθερος μετά την κατάθεση του στην αστυνομία ο 40χρονος που τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.02.2020) σκότωσε έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή με το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε για 3 ημέρες.

«Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πως έγινε το τροχαίο». Αυτά υποστήριξε, στην κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, σε αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, ο ιδιοκτήτης και οδηγός της πολυτελούς Corvette, όταν εμφανίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (22.02.2020 ).

Σημειώνεται, ότι για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας.Αφού το αυτόφωρο πέρασε, μετά την κατάθεση τα στοιχεία θα μπουν στο φάκελο της προανακριτικής έρευνας, και η υπόθεση πηγαίνει πλέον στον εισαγγελέα. Μέχρι νεοτέρας λοιπόν, ο 40χρονος θα είναι ελεύθερος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζει στο Χαλάνδρι και είναι συλλέκτης παλιών πολυτελών οχημάτων.

Εμφανίστηκε 3 μέρες μετά

Οι πληροφορίες έλεγαν πως ήταν θέμα χρόνου να υπάρξουν εξελίξεις κι έτσι έγινε. Το απόγευμα του Σαββάτου, 22.02.2020, εμφανίστηκε με την δικηγόρο του ο ιδιοκτήτης και οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που χτύπησε και εγκατέλειψε τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα. Το τροχαίο στην Γλυφάδα συγκλόνισε την κοινή γνώμη, με την οικογένεια του αδικοχαμένου θύματος να κάνει από την πρώτη στιγμή έκκληση για την οποιαδήποτε πληροφορία.

Στα πλαίσια της Προκαταρκτικής αναμένεται να δώσει κατάθεση ο οδηγός της μαύρης Corvette, με την δικηγόρο του να είναι το ίδιο πρόσωπο που είχε εμφανιστεί το απόγευμα, λίγες ώρες νωρίτερα, στην Τροχαία Ελληνικού.

Η γυναίκα ζητούσε τα στοιχεία της δικογραφίας, χωρίς όμως να δίνει τα στοιχεία ούτε τα δικά της, ούτε του ανθρώπου που έλεγε πως εκπροσωπούσε.

Ως εκ τούτου η δικογραφία δεν της δόθηκε και λίγες ώρες μετά εμφανίστηκε μαζί με τον πελάτη της και οδηγό του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τροχαίο στην Γλυφάδα.

Οι μαρτυρίες για το τροχαίο στην Γλυφάδα και ο θρήνος για το 25χρονο παλικάρι

Την ίδια ώρα, εξετάζονται μαρτυρίες που αναφέρουν πως η Corvette έκανε σφήνες, ενώ την ακολουθούσε άλλο ένα αυτοκίνητο.

Επιπλέον, υπάρχει μία μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία -αμέσως μετά τη σύγκρουση και την παράσυρση του 25χρονου- ο οδηγός του πολυτελούς οχήματος και μία νεαρή γυναίκα, επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Για το τροχαίο στην Γλυφάδα έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας.

Δείτε βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση