Στυλίδα: Αδέσποτα επιτέθηκαν σε ποδηλάτη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Μαΐου 2020 08:20 Στυλίδα: Αδέσποτα επιτέθηκαν σε ποδηλάτη

Επίθεση από σκυλιά σε ποδηλάτη στο λιμάνι της Στυλίδας.

Άσχημη κατάληξη είχε η Κυριακάτικη βόλτα ενός 31χρονου από την Αγία Μαρίνα που πήρε το ποδήλατό του και πήγε μια βόλτα μέχρι τη Στυλίδα.

Την ώρα που κινουταν στο λιμάνι, κοντά στον κόμβο, δέχτηκε επίθεση από τέσσερα αδέσποτα.

Ευτυχώς ο 31χρονος ποδηλάτης αντέδρασε ψύχραιμα και δεν έχασε την ισορροπία του, ωστόσο το ένα από αυτά τον δάγκωσε στο πόδι.

Ο 31χρονος με τη βοήθεια συγγενικού του προσώπου πήγε αρχικά στο ΚΥ Στυλίδας όπου του φρόντισαν το τραύμα, στη συνέχεια σε φαρμακείο για αντιτετανικό ορό και μετά στο ΑΤ Στυλίδας όπου κατήγγειλε το συμβάν.

«Αν ήταν κάποιο μικρό παιδί με ποδήλατο και έχανε την ισορροπία του τι θα γινόταν;», αναρωτήθηκε ο 31χρονος μιλώντας στο LamiaReport, ο οποίος ζητά από το Δήμο να δώσει λύση στο πρόβλημα με τα αδέσποτα.

Να σημειώσουμε οτι τις προηγούμενες ημέρες μαι γυναίκα που περπατούσε στο λιμανάκι στις Ράχες δέχτηκε επίσης επίθεση από αδέσποτα σκυλιά, που κυκλοφορούν στην παραλία Ραχών.

Τέλος την προηγούμενη εβδομάδα δεσποζόμενος σκύλος δάγκωσε άσχημα στο πρόσωπο 10χρονο κοριτσάκι στις Ράχες, όταν η 10χρονη πλησίασε το σκυλί για να το χαϊδέψει.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση