Λαμία: Βροχή τα λουκέτα στο κέντρο της πόλης - Έρχεται μαύρο Φθινόπωρο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 12:04 Λαμία: Βροχή τα λουκέτα στο κέντρο της πόλης - Έρχεται μαύρο Φθινόπωρο

«Δεν ξέρουμε πόσο θα αντέξουμε ακόμα. Σε λίγο θα ψάχνετε να βρείτε ανοιχτό μαγαζί, αφού τα περισσότερα θα είναι κλειστά...», έλεγε απογοητευμένος ένας από τους πιο παλιούς εμπόρους της πόλης στο LamiaReport.

Τα λουκέτα πέφτουν βροχή τις τελευταίες ημέρες στην αγορά της Λαμίας. Περπατώντας στους πιο εμπορικούς δρόμους της πόλης βλέπεις μαγαζιά ερειπωμένα με το "ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ"  αλλά κανείς πλησιάζει.

Αντίθετα τα λουκέτα καθημερινά πολλαπλασιάζονται. Οι επαγγελματίες και οι έμποροι είναι απογοητευμένοι, αφού όπως λένε είναι θέμα χρόνου τα περισσότερα καταστήματα να κλείσουν, κάνοντας λόγο για μαύρο Φθινόπωρο.

«Τελειώσαμε. Δεν υπάρχει περίπτωση ανάκαμψης της αγοράς. Μετά τις εκλογές, τα capital control, τώρα πάλι εκλογές και μετά πάλι άλλες εκλογές. Το τελευταίο 48ωρο έμαθα για δέκα μαγαζιά που έκλεισαν στο κέντρο της Λαμίας. Πόσο να αντέξουμε??? », έλεγε άλλος καταστηματάρχης.

Την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί στην αγορά της Λαμίας περιγράφει στην κάμερα του LamiaReport και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας Γιάννης Βλαχογιάννης.

Δείτε το βίντεο:

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση