Λαμία: Την πρώτη των πρώτων βράβευσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 08:20 Λαμία: Την πρώτη των πρώτων βράβευσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Τη Λαμιώτισσα Εύη Χαρίλα, η οποία πρώτευσε στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, βράβευσε ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς.

Κατά τη συνάντηση, που έγινε την Πέμπτη 7 Ιουλίου στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, αφού συνεχάρη την Εύη από τη Λαμία για την επιτυχία της, της απένειμε το αστέρι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Επίσης, ο κ. Σχοινάς παρέδωσε στην "πρώτη των πρώτων" των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων το ευρωπαϊκό βραβείο «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ», που τον Οκτώβριο του 2020 είχε απονεμηθεί στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus.

Η Αριστούχος Εύη Χαρίλα, που θριάμβευσε στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2022,  θα είναι μία από τους θεματοφύλακες του συγκεκριμένου βραβείου, ώστε να τονισθεί η ευρωπαϊκή διάσταση της εκπαίδευσης και η συμβολική σημασία της ευρωπαϊκής κινητικότητας στην διαμόρφωση ενός Ευρωπαϊκού Χώρου Εκπαίδευσης (European Education Area) μέχρι το 2025 που αποτελεί κεντρική προτεραιότητα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΥΓ: Εύη συγχαρητήρια, μας κάνεις υπερήφανους ως Λαμιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση