Φθιώτιδα: Νεαρό ζευγάρι συνελήφθη με ναρκωτικά (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2022 13:36 Φθιώτιδα: Νεαρό ζευγάρι συνελήφθη με ναρκωτικά (ΦΩΤΟ)

Λίγο πριν επιβιβαστούν σε πλοίο με προορισμό τις Β. Σποράδες…

Χειροπέδες σε έναν νεαρό και μια ανήλικη πέρασαν πρωινές της Παρασκευής (8/7), Στελέχη του Γρ. Ασφαλείας  Λ/Χ Στυλίδας και Β΄Λ/Τ Αγ. Κωνσταντίνου.

Στο πλαίσιο ελέγχων για την πάταξη εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν στο Λιμάνι του Αγ. Κωνσταντίνου όπου επρόκειτο να επιβιβαστούν σε πλοίο για να ταξιδέψουν σε νησί των Β. Σποράδων, να κατέχουν ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Συγκεκριμένα, στον μεν πρώτο βρέθηκε συσκευή επεξεργασίας και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μεικτού βάρους 1,2 gr και στην δεύτερη, ποσότητα μεικτού βάρους 5,5 gr ακατέργαστης κάνναβης συσκευασμένη.

Από  Λ/Χ Στυλίδας /Β΄Λ/Τ Αγ. Κωνσταντίνου διενεργήθηκε προανάκριση και σχηματίστηκε δικογραφία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ κατόπιν εντολής Εισαγγελέα Λαμίας  οι συλληφθέντες αφέθηκαν  ελεύθεροι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση