Έπεσε δέντρο στο Ασπρονέρι - Από τύχη γλίτωσε ο ιδιοκτήτης - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Ιουλίου 2022 10:37 Έπεσε δέντρο στο Ασπρονέρι - Από τύχη γλίτωσε ο ιδιοκτήτης - ΦΩΤΟ

Παραλίγο να καταπλακωθεί από ένα δέντρο ένας 64χρονος στο Ασπρονέρι, ο οποίος τελικά τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι, ενώ προκλήθηκαν και ζημιές στο σπίτι από την πτώση του δέντρου.

Το απόγευμα της Παρασκευής την ώρα που το μπουρίνι σάρωνε την περιοχή της Λοκρίδας ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στο Ασπρονέρι βγήκε για να κλείσει τη γεώτρηση και γλίτωσε από θαύμα, αφού παραλίγο να καταπλακωθεί από ένα δέντρο που έπεσε από το δυνατό αέρα.

«Βγήκα έξω από το σπίτι προκειμένου να κλείσω την γεώτρηση να μην πάθει ζημιά και κατά την διαδρομή από το σπίτι περίπου απόσταση 10 m μέχρι την αποθήκη, που βρίσκεται ο πίνακας, έπεσε ξαφνικά μεγάλο δέντρο από παρακείμενη έκταση και μου καταπλάκωσε το πόδι προκαλώντας ευτυχώς ελαφρύ τραυματισμό. Για λίγο ακόμα θα με είχε συνθλίψει σίγουρα. Η πτώση προκάλεσε επίσης ζημιά στο σπίτι εφόσον έπεσε πάνω στη σκεπή και έκανε ζημιές....», είπε ο 64χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού στο LamiaReport.

Δείτε φωτογραφίες από το δέντρο που έπεσε αλλά και από τη ζημιά που προκάλεσε στην σκεπή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση