Τροχαίο στην εθνική οδό - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 09:20 Τροχαίο στην εθνική οδό - ΦΩΤΟ

Μπήκε στο τούνελ με καλό καιρό , ενώ όταν βγήκε έβρεχε καταρρακτωδώς κι έχασε τον έλεγχο.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο νεαρός οδηγός της Mercedes το απόγευμα του Σαββάτου στην εθνική οδό, αφού βγήκε σώος από το τροχαίο που είχε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το αυτοκίνητο κινούταν στο ρεύμα προς Αθήνα και το τροχαίο έγινε στο 173 χλμ, αμέσως μετά το μεγάλο τούνελ στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Μάλιστα όπως είπε στο LamiaReport διερχόμενος οδηγός, εκείνη την ώρα, ενώ έμπαινες στο τούνελ με καλό καιρό, όταν έβγαινες από την άλλη πλευρά είχε "θεομηνία" με καταρρακτώδη βροχή και δυνατό αέρα.

Έτσι φαίνεται ότι την "πάτησε" και ο νεαρός οδηγός της λευκής Mercedes, που μόλις βγήκε από το τούνελ έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να προσκρούσει στο διαχωριστικό διάζωμα και στις μπάρες.

Ευτυχώς είχε καλό αυτοκίνητο και βγήκε αγρατζούνιστος, ωστόσο οι υλικές ζημιές είναι σοβαρές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση