Λαμία: Ένα στα πέντε δείγματα θετικά!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 16:19 Λαμία: Ένα στα πέντε δείγματα θετικά!

Όλες οι δειγματοληψίες από τον ΕΟΔΥ τη νέα εβδομάδα…

Ένα στα πέντε θετικά ανέδειξε η κυριακάτικη (10/7) δειγματοληψία του ΕΟΔΥ στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Η υπερμετάδοση του κορωνοϊού αποδεικνύεται καθημερινά στη Φθιώτιδα, όπως και η ανησυχία του κόσμου που βλέπει τα κρούσματα να αυξάνονται. Για αυτό και ξαναείδαμε σημαντικές ουρές στο σημείο δειγματοληψιών.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν 322 rapid tests και βρέθηκαν 63 θετικά, ποσοστό 19,57% χωρίς να υπολογίζουμε όσα βρέθηκαν θετικά από επανεξέταση! Ενδεικτικά θα αναφέρουμε ότι στις δειγματοληψίες του Σαββάτου τα δείγματα έφτασαν τα 343 και είχαμε μαζί με τα παλαιά κρούσματα 59 θετικά. 35 άτομα διαγνώστηκαν θετικά για πρώτη φορά.

Ανεξαρτήτων οδηγιών, κρίνεται απαραίτητο σε μέρη όπου υπάρχει συνωστισμός να χρησιμοποιούμε μάσκες, ενώ ο προληπτικός έλεγχος κρίνεται επίσης απαραίτητος ειδικά πριν και μετά από κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ έχουν προγραμματίσει καθημερινές δειγματοληψίες και τη νέα εβδομάδα.

Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 11 μέχρι και την Παρασκευή 15 Ιουλίου οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν δωρεάν rapid test:

-Γαλανέικα (Δημοτικό́ πάρκινγκ)

  09:00’-15:00’

-Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (Κεντρική είσοδος-χώρος ταμείων )

  10:00’-15:00’

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση