Μία σύλληψη για την πυρκαγιά στην Πελασγία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 07:36 Μία σύλληψη για την πυρκαγιά στην Πελασγία

Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και θα οριστεί τακτική δικάσιμος…

Στη σύλληψη ενός άνδρα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, προχώρησαν το απόγευμα της Τρίτης (12/7) ανακριτικοί υπάλληλοι της Π.Υ. Λαμίας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή της Πελασγίας του Δήμου Στυλίδας.

Ο άνδρας πραγματοποιούσε εργασίες με αλυσοπρίονο, το οποίο ακούμπησε σε ξερά χόρτα και δεν άργησαν εξαιτίας του δυνατού αέρα να πάρουν φωτιά.

Η έγκαιρη επέμβαση ισχυρών επίγειων δυνάμεων, με επτά πυροσβεστικά οχήματα, βυτιοφόρα οχήματα και του Συλλόγου Καταδρομέων Στερεάς Ελλάδας, μαζί με τα δύο PZL που πραγματοποίησαν ισάριθμες ρίψεις από αέρος, περιόρισε τη ζημιά στα δέκα περίπου στρέμματα.

Στο συμβάν βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, ο Περιφερειάρχης Π.Υ. Στερεάς Ελλάδας Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος, ο Διοικητής Π.Υ. νομού Φθιώτιδας Λουκάς Μούτσελος,  ο Διοικητής της ΠΥ Λαμίας Σωτήρης Σβερδίλας και ο Διοικητής ΠΚ Στυλίδας Βαλεντίνος Στεφανής.

Για το ανωτέρω περιστατικό σχηματίσθηκε δικογραφία, ενώ με προφορική εντολή Εισαγγελέα ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος και θα ορισθεί τακτική δικάσιμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση