Το 1ο FOODFEST τοπικών προϊόντων στα Καμένα Βούρλα έριξε αυλαία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 07:42 Το 1ο FOODFEST τοπικών προϊόντων στα Καμένα Βούρλα έριξε αυλαία

Ένα τριήμερο γεύσεων, εικόνων & αρωμάτων που ενεργοποίησε όλες τις αισθήσεις, ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ 17 Ιουλίου.

Το 1ο φεστιβάλ τοπικών προϊόντων που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 15 με 17 Ιουλίου στα Καμένα Βούρλα, έδωσε τη δυνατότητα στους παραγωγούς μας να προωθήσουν τα προϊόντα τους, να έρθουν σε επαφή με το καταναλωτικό κοινό και να αναδείξουν τη μοναδικότητα & την ιδιαιτερότητα των προϊόντων που παράγονται στη Φθιωτική γη.

Η πρωτοβουλία που υλοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε συνεργασία με το Δήμο Καμένων Βούρλων στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και έγινε η αφορμή να οργανωθεί μια πολύ όμορφη γιορτή. Ευχαριστούμε τους παραγωγούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, όλους τους φορείς που στήριξαν το γεγονός, τους εκπροσώπους της επίσημης πολιτείας και το ευρύ κοινό που μας έκαναν την τιμή να παραβρεθούν στα εγκαίνια και σε όλη τη διάρκεια πραγματοποίησης του φεστιβάλ, όσους εργάστηκαν για να στηθεί και ολοκληρωθεί η όλη εκδήλωση, το Θύμιο και το Γιώργο που μας κράτησαν συντροφιά με τις όμορφες μουσικές τους το Σάββατο βράδυ, το Φώτη και τον Κωνσταντίνο από την Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων που μας μαγείρεψαν τοπικές νοστιμιές, μα πάνω απ όλα τον κόσμο που αγκάλιασε το γεγονός.

Δε λέμε αντίο αλλά στο επανιδείν, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου πιο δυνατοί, πιο οργανωμένοι, με περισσότερους εκθέτες, μεγαλύτερες εκδηλώσεις και μοναδικά δρώμενα.

Σας ευχαριστούμε!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση