Λαμία: Έπεσε πάνω στο διάζωμα - Ένας τραυματίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 09:40 Λαμία: Έπεσε πάνω στο διάζωμα - Ένας τραυματίας (ΦΩΤΟ)

Ο ηλικιωμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο κατεβαίνοντας την οδό Θερμοπυλών…

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/7) λίγο μετά τις 10:30' στην οδό Θερμοπυλών στο ύψος της καφετέριας «7Grams».

Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, «βρήκε» πάνω στο διάζωμα με αποτέλεσμα ο 78χρονος οδηγός να βρει στο παρμπρίζ και να τραυματιστεί ελαφρώς στο κεφάλι.

Το γεγονός ότι το τροχαίο έγινε ουσιαστικά έξω από το Κέντρο Υγείας Λαμίας, κινητοποίησε γιατρό και τραυματιοφορέα από το Κέντρο, για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Μάλιστα του τοποθετήθηκαν και ράμματα πριν έλθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει για προληπτικές εξετάσεις στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με τη σύζυγό του, το αμάξι «κλείδωσε» ξαφνικά με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να βρει τόσο, όσο δε θα έπρεπε, στο διαχωριστικό διάζωμα και να ακινητοποιηθεί.

Το ατύχημα κατέγραψε η Τροχαία Λαμίας που φρόντισε για την απομάκρυνση του οχήματος από το οδόστρωμα προκειμένου να αποκατασταθεί και η κυκλοφορία.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση