Νοσοκομείο Λαμίας: Έκλεισε 24ωρο χωρίς ασθενή στη ΜΕΘ Covid

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 09:42 Νοσοκομείο Λαμίας: Έκλεισε 24ωρο χωρίς ασθενή στη ΜΕΘ Covid

Άνοιξε και άλλος όροφος στο Πέτρινο καθώς αυξάνονται οι εισαγωγές…

Το πρώτο 24ωρο χωρίς ασθενή συμπληρώθηκε στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Λαμίας. Κάτι τέτοιο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport είχε να συμβεί από το Νοέμβριο του 2020, όταν και ουσιαστικά ξεκίνησε το 2ο κύμα της πανδημίας!

Για λίγες ώρες είχε μείνει κενή η ΜΕΘ επίσης στις 2 Ιουνίου, από τότε όμως και μέχρι σήμερα οι γιατροί και οι νοσηλευτές της Μονάδας είχαν 10 ασθενείς, 8 εκ των οποίων πήραν εξιτήριο για άλλες Κλινικές και 2 μεταφέρθηκαν στη Γενική ΜΕΘ αφού αρνητικοποιήθηκαν.

Όλοι τους πάντως κατάφεραν να ξεπεράσουν την covid-19, σε μια περίοδο που βλέπουμε σημαντική αύξηση των εισαγωγών στα Νοσοκομεία!

Ενδεικτικά θα αναφέρουμε ότι στο Νοσοκομείο Λαμίας άνοιξε από την αρχή της εβδομάδας και ο 2ος όροφος στο Πέτρινο κτίριο όπου στεγάζεται η Κλινική Covid, με τους ασθενείς να φτάνουν τους 37 (διάμεση ηλικία τα 84 έτη)! Ο επιπλέον όροφος σημειώνουμε ότι είχε κλείσει στις 18 Απριλίου.

Την ίδια ώρα οι ασθενείς σε απλές κλίνες σε όλα τα Νοσοκομεία της 5ης ΥΠΕ έφτασαν τους 195 και οι περισσότεροι όντως νοσηλεύονται στη Λαμία.

Πάντως σε τρία Νοσοκομεία της Στερεάς, Καρπενησίου, Κύμης και Καρύστου, σύμφωνα με την 5η ΥΠΕ, δε νοσηλεύεται ασθενής με κορωνοϊό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση