Φθιώτιδα: «Χειρουργικές» ρίψεις από αέρος σε πυρκαγιά δίπλα στα σπίτια (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 09:34 Φθιώτιδα: «Χειρουργικές» ρίψεις από αέρος σε πυρκαγιά δίπλα στα σπίτια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στα τελευταία σπίτια της Αταλάντης το απόγευμα της Πέμπτης (22/7) κινητοποίησε μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τη αντιμετώπισή της.

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ δόθηκε υπό μερικό έλεγχο, ωστόσο από την πρώτη κιόλας ώρα, οι έμπειροι πυροσβέστες γνώριζαν ότι δεν υπήρχε κίνδυνος γιατί είχαν βρεθεί πολύ νωρίς στην αρχική της εστία.

Όπως έχει τονιστεί πολλές φορές, οι πυρκαγιές στο αρχικό τους στάδιο αντιμετωπίζονται εύκολα και γρήγορα.

Δείτε ένα βίντεο με τις «χειρουργικές» ρίψεις που έκαναν τα air tractor ανάμεσα στα τελευταία σπίτια της Αταλάντης, βοηθώντας τις δυνάμεις από ξηράς να σβήσουν γρήγορα και την τελευταία εστία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση