Σύλληψη ηλικιωμένου για τέσσερις πυρκαγιές στην Εύβοια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 17:36 Σύλληψη ηλικιωμένου για τέσσερις πυρκαγιές στην Εύβοια

Δεν προλάβαιναν να σβήνουν οι πυροσβέστες!

Τέσσερις μικρές πυρκαγιές ξέσπασαν μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας (25/7), στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου.

Η πρώτη, σύμφωνα με το eviatop, ξέσπασε ανάμεσα στο δρόμο Αλιβέρι – Βέλος και έκαψε γεωργική έκταση. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι άντρες.

Ακολούθησε πυρκαγιά στη θέση Αποκάλυψη του Αγίου Λουκά. Έκαψε δασική έκταση και στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ακόμη μια στην ευρύτερη περιοχή της Κύμης(σε χωματερή) στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με τέσσερις άντρες. Έκαψε χαμηλή βλάστηση και σκουπίδια.

Η δεύτερη, στην περιοχή Κάμπος του οικισμού Οριού. Έσπευσαν τρία οχήματα με έξι άντρες. Έκαψε γεωργική έκταση. Και αυτή όπως και οι τρεις προηγούμενες τέθηκαν μέσα σε μερικά λεπτά υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τις συγκεκριμένες πυρκαγιές έχει συλληφθεί ηλικιωμένο άτομο, το οποίο ήταν γνωστό στις αρχές και το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

«Ενημερώνουμε, ότι σήμερα το μεσημέρι συνελήφθη από ανακριτικούς Πυροσβεστικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας και Αλιβερίου στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας,  ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 63 ετών με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση  για τρεις πυρκαγιές που προκλήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου. Η υπόθεση εξετάζεται διεξοδικά», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση