Θρήνος για 18χρονη από τον Αλμυρό - Έπεσε σε κώμα και δεν ξύπνησε ποτέ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 08:16 Θρήνος για 18χρονη από τον Αλμυρό - Έπεσε σε κώμα και δεν ξύπνησε ποτέ

Οι γιατροί ακόμα δεν μπορούν να δώσουν απάντηση για το πως, από τη μια στιγμή στην άλλη, το κορίτσι κατέρρευσε και δεν ξύπνησε πότε μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλειας στην ΜΕΘ.

Ύστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ , η 18χρονη που μεταφέρθηκε σε κώμα στο Αχιλλοπούλειο”, κατέληξε. Η πολυοργανική ανεπάρκεια, που παρουσίασε από το πρώτο 24ωρο νοσηλείας ήταν μη αναστρέψιμη.

Για τους γιατρούς η αιτία που την οδήγησε στην πολυοργανική ανεπάρκεια και στον θάνατο, παραμένει άγνωστη και το μόνο βέβαιο είναι πως δεν οφείλεται σε μηνιγγίτιδα γιατί ο συγκεκριμένος κύκλος εξετάσεων ολοκληρώθηκε το Σάββατο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonota.news.

Την ακριβή αιτία θανάτου αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας και νεκροτομής που ήδη έχει παραγγελθεί.

Η 18χρονη από τον Αλμυρό μεταφέρθηκε πριν από τέσσερις ημέρες σε κατάσταση καταπληξίας στο Νοσοκομείο του Βόλου. Σύμφωνα με τα gegonota.news, οι γονείς δεν μπορούσαν  να πιστέψουν πώς ένας υψηλός πυρετός οδήγησε το παιδί τους στην μηχανική υποστήριξη και τελικά στον θάνατο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση