Λήγει την Τετάρτη η προθεσμία των αιτήσεων για την ενίσχυση των κερασοπαραγωγών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 18:55 Λήγει την Τετάρτη η προθεσμία των αιτήσεων για την ενίσχυση των κερασοπαραγωγών

Αφορά την καλλιέργεια του 2020…

Μέχρι την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022, θα υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς οι αιτήσεις χορήγησης ενίσχυσης, για την καλλιέργεια της κερασιάς, της οποίας η παραγωγή ζημιώθηκε από  δυσμενείς καιρικές συνθήκες (υπερβολικές βροχοπτώσεις, παγετοί) κατά το έτος 2020, σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του ΥπΑΑΤ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τις προϋποθέσεις για τους δικαιούχους ενίσχυσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στους αρμόδιους Ανταποκριτές του ΕΛΓΑ, στους οποίους υποβάλλεται ατελώς οι αιτήσεις.

Εκπρόθεσμες αιτήσεις χορήγησης ενίσχυσης δεν γίνονται δεκτές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση