"Βομβαρδισμένο τοπίο" και διαλυμένα αυτοκίνητα μετά το τροχαίο με τις κόντρες - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 08:10 "Βομβαρδισμένο τοπίο" και διαλυμένα αυτοκίνητα μετά το τροχαίο με τις κόντρες - ΒΙΝΤΕΟ

Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, αφού στον μεγάλης κυκλοφορίας δρόμο στις 7:00΄ το απόγευμα κυκλοφορούσαν πεζοί και ποδηλάτες.

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το magnesianews.gr και δείχνει τη στιγμή της σύγκρουσης των δυο αυτοκινήτων, στην οδό Λαρίσης στο Βόλο, που έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Το τροχαίο συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, στο ύψος της ΔΕΗ, όταν δυο αυτοκίνητα, που έκαναν πιθανότατα κόντρες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους και έπεσαν πάνω σε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Οι οδηγοί τραυματίστηκαν, ενώ τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν ακόμα χειρότερα, καθώς λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, περνούσε από το σημείο της σύγκρουσης, ένας ποδηλάτης.

Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν οι δύο οδηγοί να μεταφερθούν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο του Βόλου, ενώ τέσσερα συνολικά ΙΧ να υποστούν πολύ μεγάλες υλικές ζημιές.

Δείτε το βίντεο του κ. Νίκου Μπαζάνη:

Δείτε τις εικόνες, μετά το τροχαίο, όπου ο δρόμος μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση