Λαμία: «Δεν μας δίνουν το παιδί μας» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 17:28 Λαμία: «Δεν μας δίνουν το παιδί μας» - ΒΙΝΤΕΟ

Η περιπέτεια της 20χρονης που γέννησε με κορωνοϊό και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας.

Η νεαρή μητέρα της φωτογραφίας πριν μια εβδομάδα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στο νοσοκομείο Λαμίας. Την επόμενη ημέρα όμως διαγνώστηκε ότι ειναι θετική στον κορωνοϊό.

Το μωράκι διακομιστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας και η μητέρα αρχικά μπήκε για νοσηλεία στο "Πέτρινο" και στη συνέχεια εισήχθη στη ΜΕΘ, λόγω επιπλοκών στο αναπνευστικό. Ευτυχώς το ξεπέρασε και είναι καλά.

Όμως όπως καταγγέλλουν, η 20χρονη η οποία είναι Αλβανικής υπηκοότητας και ο σύντροφός της, που ειναι Έλληνας, δεν μπορούν να πάρουν το παιδί τους από το νοσοκομείο γιατι ακόμη η μητέρα δεν έχει κάνει τα χαρτιά της.

«Έχουμε καταθέσει το φάκελο και έχουμε πληρώσει τα παράβολα. Μας καθυστερεί η γραφειοκρατία...», λένε στο LamiaReport και συμπληρώνουν:

«Το μωρό ήταν αρνητικό στον κορωνοϊό και το πήγαν χωρίς συνοδό στη Λάρισα. Εμείς δεν ερωτηθήκαμε ποτέ γι αυτό. Τώρα δεν μας αφήνουν να πάρουμε, αλλά ούτε και να το δούμε....», λέει ο σύντροφος της 20χρονης.

Δείτε τι είπαν στην κάμερα του LamiaReport:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση