Έρευνα στο Δήμο Δομοκού για θέματα που απασχολούν νέους ηλικίας 18 με 35 ετών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 18:40 Έρευνα στο Δήμο Δομοκού για θέματα που απασχολούν νέους ηλικίας 18 με 35 ετών

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έτους νεολαίας 2022.

Δειγματοληπτική έρευνα πραγματοποιείται στον δήμο Δομοκού για την επαγγελματική απασχόληση, τη ψυχαγωγία και τη διασκέδαση των νέων ηλικίας 18-35 ετών, καθώς και των απόψεών τους για τη δράση "Πως θα ήθελα την Ευρώπη".

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί 10 με 15 λεπτά και είναι απολύτως ανώνυμη.

Στόχοι της έρευνας είναι:

- Η διερεύνηση της παρούσας επαγγελματικής απασχόλησης, καθώς και των τρόπων ψυχαγωγίας και διασκέδασης στον δήμο Δομοκού.

- Οι προτάσεις των νέων για ανάπτυξη και αξιοποίηση διαφόρων ενεργειών, δράσεων και δραστηριοτήτων με επίκεντρο τις ευκαιρίες επαγγελματικής απασχόλησης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης στον δήμο Δομοκού.

- Οι προτάσεις και οι απόψεις των νέων στο πλαίσιο της δράσης "Πως θα ήθελα την Ευρώπη".

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση