Μεγάλη αγέλη σκύλων στην εθνική οδό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 07:26 Μεγάλη αγέλη σκύλων στην εθνική οδό

«Ήταν περισσότερα από 15 μεγάλα σκυλιά...», είπε ο φίλος αναγνώστης στο LamiaReport, που μας έστειλε τις φωτογραφίες.

Ήταν λίγο μετά τις 7:00΄ το πρωί του Σαββάτου (27/8) και ένας φίλος αναγνώστης, που πήγαινε από Λαμία στην Άμφισσα, έπεσε πάνω στην αγέλη των αδέσποτων σκυλιών.

«Ήταν στη διασταύρωση του Μπράλου και πρόλαβα να μετρήσω πάνω από 15 μεγαλόσωμα σκυλιά. Ίσως να ήταν και 20 γιατί κάποια ήταν σκορπισμένα. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Κάποια από αυτά ήρθαν επιθετικά πάνω στο αυτοκίνητο. Πρόλαβα και φωτογράφισα κάποια από αυτά. Πεταγόντουσαν στο δρόμο και κυνηγούσαν τα αυτοκίνητα. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν εάν περνούσε μηχανάκι. Θα το έριχναν κάτω σίγουρα. Για ποδηλάτη δεν συζητάμε. Μην σου τύχει τέτοιο πράγμα. Υπήρχαν και 4-5 πιο πάνω στη γέφυρα του Μπράλου, αλλά τόσο μεγάλη αγέλη και τόσο αγριεμένη δεν έχω ξαναδεί. Είναι επικίνδυνα. Τι θα γίνει αν πάνε λίγο πιο κάτω στη Δαμάστα και πέσουν σε κάποιον αγρότη που πάει το πρωί στο κτήμα του; Έχουν ακουστεί και για επιθέσεις σε στάνες. Άλλοι λένε ότι είναι λύκοι και άλλοι ότι είναι αγέλες πεινασμένων αδέσποτων σκυλιών. Όπως και νάχει οι υπεύθυνοι πρέπει να ενεργοποιηθούν, να εντοπίσουν αυτές τις αγέλες και να πράξουν τα δέοντα, γιατί αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα έχουμε δυσάρεστες ειδήσεις....», σημειώνει ο αναγνώστης μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση