Νοσοκομείο Λαμίας: Δύο νέοι θάνατοι με κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 13:34 Νοσοκομείο Λαμίας: Δύο νέοι θάνατοι με κορωνοϊό

Μειώθηκαν λίγο οι εισαγωγές στα Νοσοκομεία της 5ης ΥΠΕ…

Μερικώς βελτιωμένη παρουσιάζεται η εικόνα στο τέλος του καλοκαιριού, στα Νοσοκομεία της 5ης ΥΠΕ λόγω covid-19, χωρίς δυστυχώς να λείπουν τα δυσάρεστα συμβάντα.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου στο Νοσοκομείο Λαμίας είχαμε δυστυχώς το θάνατο δύο ακόμη συνανθρώπων μας με κορωνοϊό, που νοσηλευόντουσαν στο Πέτρινο κτίριο. Πρόκειται για ένα Λαμιώτη 78 ετών και έναν ακόμη 86χρονο με τόπο κατοικίας στην Αθήνα.

Εξακολουθούν και νοσηλεύονται στην Κλινική Covid 26 άτομα, ενώ στη ΜΕΘ έχουμε ακόμη τέσσερις (4) ασθενείς.

Οι συγκεκριμένοι αριθμοί είναι μεγάλοι αν και βελτιωμένοι σε σχέση με τις αρχές του μήνα όταν ξεπεράσαμε τους 50 ασθενείς (σε Κλινική και ΜΕΘ).

Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στα άλλα μεγάλα Νοσοκομεία της 5ης ΥΠΕ, με το Νοσοκομείο Τρικάλων να έχει 35 και το Αχιλλοπούλειο (Βόλος) 33!

Συνολικά σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας στις αρχές της εβδομάδας οι ασθενείς με covid στα Νοσοκομεία της ήταν 187 σε απλές κλίνες (2 από αυτούς σε high flow) και 15 σε ΜΕΘ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση