Νεκρός 16χρονος που είχε πάει για ψαροντούφεκο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 08:25 Νεκρός 16χρονος που είχε πάει για ψαροντούφεκο

Τον αναζητούσαν για ώρα οι φίλοι του και κάλεσαν το Λιμενικό…

Τραγική κατάληξη είχε για 16χρονο αγόρι από την Αντίκυρα το ψάρεμα.

Σύμφωνα με τον Sirios FM, βούτηξε με ψαροντούφεκο όμως, για άγνωστη αιτία, ανασύρθηκε νεκρός στην περιοχή του Αγίου Νικολάου των Άσπρων Σπιτιών.

Βρισκόταν στην παραλία μαζί με φίλους του, οι οποίοι όταν αντιλήφθηκαν ότι αργούσε να βγει στην επιφάνεια της θάλασσας άρχισαν να τον αναζητούν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Κλήθηκε για βοήθεια το Λιμενικό και λίγη ώρα αργότερα ο 16χρονος εντοπίστηκε νεκρός.

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες, το Α' Λιμενικό Τμήμα Αντίκυρας του Λιμεναρχείου Ιτέας, για ανάσυρση 15χρονου αλλοδαπού, ο οποίος διενεργούσε υποβρύχια αλιεία, στην παραλία «ΤΑΡΣΟΣ» Βοιωτίας.

Ειδικότερα, ο 15χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη δύτη. Στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο παρέλαβε τον υποβρύχιο αλιέα, ενώ εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Διστόμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση